Annonce


Annonce

Annonce

Lewandowski har scoret flere mål end 12 La Liga-hold

La Liga - 18. september 2022
Robert Lewandowski missede gode muligheder mod Bayern München, men det var tydeligt vis bare rent uheld. Mod Elche var han på pletten to gange, da han scorede til 1-0 og senere til 3-0 og dermed er han nu oppe på i alt otte scoringer i seks kampe.

Med sine otte scoringer har han alene scoret flere end hele 12 La Liga-klubber i skrivende stund. Her er der tale om Osasuna 7, Mallorca 6, Girona 6, Rayo 7, Real Sociedad 5, Getafe 6, Almeria 4, Espanyol 6, Sevilla 6, Valladolid 3, Cádiz 1 og Elche 2. Derudover har han scoret lige så mange mål som Real Betis og Celta Vigo, så det er altså kun fem hold (Real Madrid, Athletic Bilbao, Villarreal, Atletico Madrid og Valencia) som har scoret flere mål end polakken - udover Barca, naturligvis.Lewandowski har scoret to gange i samme kamp ved tre lejligheder i denne sæson. Det var i kampene mod Real Sociedad, Valladolid og Elche. Derudover scorede han også et enkelt mål mod både Cádiz og Elche hvilket bringer ham op på otte mål og dermed topper han topscorer listen i La Liga.

Topscorer 2022/2023
1. Robert Lewandowski: 8
2. Iago Aspas: 5
3. Borja Iglesias: 4
4. Vinicius: 4
5. Alex Berenguer: 3
6. Karim Benzema: 3
7. Alvaro Morata: 3
8. Ezequiel Avila: 3
9. Joselu: 3
10. Umar Sadiq: 3

Kigger man mod Premier League har Lewandowski scoret flere mål end otte hold, i Bundesligaen er det seks hold og i Serie A er det 11 hold, som har svært ved at følge med polakken. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lewandowski har scoret flere mål end 12 La Liga-hold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder