Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen er 56 minutter fra sin egen rekord

Nyheder - 19. september 2022
Kigger man på statistikken, så havde Elche kun et enkelt skud inden for målrammen mod Ter Stegen i lørdagens kamp, men det var måske det mest harmløse forsøge nogensinde. Det var et sløjt hovedstød fra mange meters afstand, som Ter Stegen let kunne gribe.

Den tyske keeper har fået en fremragende start på sæsonen i La Liga og det er der flere grunde til. Først og fremmest meldte han fra til sommerens landskampe med Tyskland således han kunne fokusere på at koble af og lade batterierne helt op. Han får typisk ikke en lang nok sommerferie til at kunne lade batterierne op, men han tog beslutningen denne sommer og har derfor været klar fra start til den nye sæson.Derudover har Barca investeret i forsvaret ved at forlænge Ronald Araujos kontrakt mens Jules Koundé og Andreas Christensen er kommet til. Desuden spiller Balde rigtig god fodbold som venstreback mens Xavi egentlig kun har ét problem på højrebacken. Bellerin er endnu ikke fast starter, men alt i alt har spillerne hjulpet Ter Stegen så godt, at keeperen nu er tæt på sin egen rekord.

I sidste ende er det Ter Stegen, som skal sørge for at redde de forsøg, der kommer mod ham. Og hidtil i denne sæson i La Liga har Ter Stegen kun lukket et enkelt mål ind i seks kampe hvilket bringer ham op på i alt 5 clean sheets.

Dermed har han nu spillet fire kampe i træk uden at lukke mål ind hvilket er sket tre gange tidligere i 2016, 2018 og i 2020. Hvis Mallorca ikke scorer i den næste kamp, så vil Ter Stegen kunne glæde sig over, at han slår sin egen rekord, som lød på 500 minutter uden at lukke mål ind. I dag står han på 444 minutter, så der mangler altså bare lidt mere end en halvleg. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen er 56 minutter fra sin egen rekord

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder