Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca overvejer seriøst Marco Asensio

Transfermarked - 20. september 2022Medie: Barca overvejer seriøst Marco Asensio

© Getty Images


Et chokskifte kan være på vej. I hvert fald har FC Barcelona fået øjnene op for Real Madrids Marco Asensio, som er utilfreds i Real Madrid og som ikke skal forvente meget spilletid under Carlos Ancelotti. Det er ikke længe siden, at Asensio blev set være utilfreds på sidelinjen.

Her løb han rundt og varmede op og satsede på, at komme på banen, men i stedet valgte Ancelotti at sende Lucas Vazquez på banen. Det fik Asensio til at kaste sin overtrækstrøje, sparke til en vandflaske og irriteret sætte sig på bænken igen. Men til sommer udløber hans kontrakt og det lurer Barca på.Marco Asensios agent, Jorge Mendes, er gode venner med Joan Laporta og det kan give en fordel i at få spilleren kørt over til Barca. Der er tale om et forbudt skifte, men i og med at Asensio har kontraktudløb til sommer vil han være på Barcas radar, da klubben i disse dage jagter transferfrie - eller meget billige - spillere. Asensio skal dog forvente at gå ned i løn for at gennemføre skiftet.

Med sine 26 år, stærke offensive kvaliteter og alsidighed er han en spiller, som har vakt interesse hos Barca. Det er endnu ikke besluttet, at klubben vil gå efter ham, men der er en seriøs interesse ifølge Mundo Deportivo og spørgsmålet er om Barca fra det nye år vil indlede snakken med ham. Fra januar må Asensio nemlig frit tale med andre klubber uden om Real Madrid, da han til den tid vil have under et halvt år tilbage af sin kontrakt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder