Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavis gallaopstilling begynder at vise sig

Nyheder - 20. september 2022Xavis gallaopstilling begynder at vise sig

© Getty Images


Xavi råder over en bred trup fyldt med kvalitet og et af målene i denne sæson er at holde alle mand skarpe. Det sker ved at alle får spilletid, men også rig mulighed for at få nogle pauser og på den måde lade batterierne op. Som sæsonen er skredet frem begynder Xavis favoritopstilling dog at vise sig.

I mål er der ingen tvivl om, at Marc-André ter Stegen er manden der skal spille hovedparten af kampene i denne sæson mens Inaki Pena nok må forvente at kunne spillet en måske flere kampe i Copa del Rey når turneringen starter for FC Barcelona. I forsvaret lader det også til at Xavi har fundet sin favorit bagkæde.Koundé på højrebacken, Araujo og Garcia i midterforsvaret med Balde på venstrebacken. Det har været de fire mest benyttede spiller på de fire positioner mens midtbanen består af Gavi og Pedri sammen med Sergio Busquets. Oppe i front er Dembélé og Raphinha hurtigløberne med Robert Lewandowski der skal rumstere inde omkring feltet.

Mod Bayern, i sæsonens første store test, valgte Xavi dog at bruge Alonso fremfor Balde samt Andreas Christensen foran Garcia. Xavi mente, at de to passede bedre til kampen og at de var friske - så der er ikke meget der tyder på, at Xavi helt har valgt sin gallaopstilling endnu - men det er meget tæt på.

Balde har gjort det fremragende i denne sæson og mod Bayern var det nok mere erfaringen, som trak Alonso på banen og han leverede da også en rigtig god indsats, men blev så henvist til bænken i den efterfølgende kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

58 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder