Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alle fire kaptajner ventes at være fortid til sommer

Transfermarked - 20. september 2022Alle fire kaptajner ventes at være fortid til sommer

© Getty Images


Det er uhørt, men til sommer kan en mærkværdig situation opstå i FC Barcelona. Som situationen er lige nu, så er det yderst realistisk, at Barcas fire kaptajner, Sergio Busquets, Gerard Piqué, Jordi Alba og Sergi Roberto forlader klubben til sommer. To af spillerne er mere sikre på at forlade klubben end de øvrige to.

Der er ikke meget spilletid at hente for de fire spillere. Det er kun Busquets, som stadig lader til at være en vigtig brik for Xavi, men velvidende, at Busquets' kontrakt udløber til sommer, er der behov for at begynde at køre en ny mand ind på positionen, da intet tyder på, at Busquets forlænger sin kontrakt. Hans drøm er at afslutte karrieren i MLS.Jordi Alba er langt, langt fra spilletid. Det så ikke sådan ud, da sidste sæson sluttede, men Balde har gjort det fremragende og desuden har Barca hentet Marcos Alonso hvilket bringer Alba ud på bænken og herfra skal han altså se to spillere gå i stykker før han får spilletid - medmindre Xavi vælger at spare både Balde og Alonso i samme kamp.

Albas situation er ikke optimal og selvom han afviste at lade sig udleje til Inter i slutningen af sommerens transfervindue, så tyder meget på, at han vælger at overveje sin mulighed til sommer hvis ikke han får mere spilletid. Det samme gør sig gældende for Piqué, som er femtevalg på de to centerback positioner. Han får ikke meget spilletid og skal heller ikke forvente det.

Endeligt er der Sergi Roberto, som denne sommer forlængede sin kontrakt med et enkelt år. Men det er blot for at sidde på bænken. Hidtil har Xavi valgt at bruge Araujo eller Koundé som højreback mens Hector Bellerin også får lidt spilletid. Så på højrebacken er Roberto lige nu fjerdevalg.

Det kan altså således ske, at alle fire mand forlader klubben til sommer og dermed skal der udpeges hele fire nye kaptajner.

googlerek

Kontraktudløb
Sergio Busquets: 2023
Sergi Roberto: 2023
Jordi Alba: 2024
Gerard Piqué: 2024

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
4 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
5 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
6 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
7 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
8 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
9 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
10 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
11 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...
12 t. Laporta: "Lewandowskis straf? Det giver ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder