Annonce


Annonce

Annonce

Koundé: Jeg talte med både Xavi og Tuchel

Nyheder - 20. september 2022
Jules Koundé har fået en fin start på tilværelsen i FC Barcelona, hvor han dog er blevet brugt en del ude på højrekanten selvom han ser sig selv som centerback. I et nyligt interview fortæller han hvordan Xavi overtalte ham til et skifte til Barca.

Chelsea var også interesseret i Koundé og den daværende Chelsea-træner Thomas Tuchel forsøgte også at overbevise Koundé, men det endte altså med at Xavis tale gav pote. Det fortæller hovedpersonen selv ifølge BarcaBold.dk.- Vi har en ambition om at vinde det hele, men lige nu fokuserer vi på at forbedre vores svagheder. Før Xavi kom til Barca var jeg med Sevilla 15 point foran dem. Men Xavi kom til og ændrede mange ting og det kunne ses.

- Xavi fortalte mig, at i Barca er vi det hold, som skal løbe mest og presse højt på banen. Jeg kunne meget hurtigt se mig selv i hans planer. Før jeg kom til Barca talte jeg med Xavi. Han fyldte mig med selvtillid. Han havde et dybdegående kendskab til mig som spiller og mine kvaliteter. Jeg følte en masse tillid fra ham.

- Ja, jeg talte også med Thomas Tuchel. Han forsøgte at overtale mig til at skifte til Chelsea. Men jeg foretrak Xavis måde at præsentere projektet på og jeg ønskede at være en del at dette Barca-hold.

Koundé er lige nu samlet med det franske landshold og vender retur til Barcelona om en uges tid for at forberede kampen mod Mallorca, som er startskuddet til et tæt kampprogram i oktober. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koundé: Jeg talte med både Xavi og Tuchel

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder