Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Asensio om Barca: Kan ikke give svar nu

Transfermarked - 21. september 2022Asensio om Barca: Kan ikke give svar nu

© Oscar del Pozo (Getty Images)


I løbet af de seneste par dage har spanske kilder kunne berette om, at FC Barcelona skulle have en seriøs interesse i at hente Real Madrids Marco Asensio til klubben næste sommer. Her udløber hans kontrakt med madrilenerne og der er ingen interesse i, at den skal forlænges.

Derfor kan Asensio fra januar frit tale med de klubber, som han ønsker, og til sommer kan han kvit og frit skifte. Det er netop, hvad Barca går efter - at hente spillere gratis så længe at den sportslige ledelse og stab giver grønt lys. Nu har Marco Asensio talt med COPE og her blev han naturligvis spurgt ind til muligheden for at skifte til Barca.- Om Barca har kontaktet mig? Jeg ved det ikke for at være ærlig (smiler). Jeg har ikke tænkt på det at skulle skifte til Barca. Jeg kan ikke give dig et svar lige nu, fortæller han ifølge BarcaBold.dk og følger op:

- Mange af mine venner har fortalt mig historierne om at Barca vil hente mig. Jeg har modtaget omkring 200 beskeder. Der er mange rygter og mange ting, som vi ikke ved. I 2023 kan jeg skifte til hvilken som helst klub fordi, at min kontrakt i Real Madrid udløber.

- Jeg ved ikke om jeg er en af de spillere, som vil sige, at jeg aldrig vil spille for Barca. Jeg har ikke tænkt på det. Seriøst. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige.

26-årige Asensio har spillet i Real Madrid siden 2016 og deltaget i 239 kampe med 50 mål til følge. Inden da spillede han for Mallorca og var udlejet til Espanyol i sæsonen 2015/16. Han er tæt på at runde 350 kampe som professionel fodboldspiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
2 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
4 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
6 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
8 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
10 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
10 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
11 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
12 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...
13 t. FC Barcelona forsøger stadig at finde fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder