Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Morata: Jeg havde mulighed for Barca-skifte

Transfermarked - 21. september 2022Morata: Jeg havde mulighed for Barca-skifte

© Getty Images


Alvaro Morata har af flere omgange været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, men hver gang er det gået i vasken. Senest stod han endda klar i Madrid og ventede på grønt lys til at tage ud til lufthavnen og flyve til Barcelona, men en handel blev aldrig gennemført.

I dag er han i Atletico Madrid, men da han stadig var i Juventus var der en mulighed for at skifte, men hans daværende træner Massimiliano Allegri afviste at lade ham gå. Det fortæller Morata ifølge avisen Sport.

- Der var en mulighed for at skifte til Barca. Jeg talte med Allegri om det, men han sagde, at jeg ikke skulle nogen steder hen. Han ville have, at jeg skulle spille med Vlahovic, fortæller Morata og følger op:- Jeg havde fire-fem andre tilbud, virkelig gode tilbud, men Atletico Madrid havde det sidste ord. Xavi ringede til mig og talte om den fodbold, han ville have sit hold til at spille. Det var en ære, at en træner som Xavi har dig i tankerne.

- Han var meget overbevisende. Endnu mere når han er en spiller, som man selv har set spille siden man var lille og da jeg så ham omkring det spanske landshold også, forklarede Morata yderligere.

29-årige Morata har været vidt omkring i sin karriere, som på professionelt plan blev indledt i Real Madrid før han tog turen til Juventus, dernæst tilbage til Real Madrid og så vil Premier League og Chelsea før Atletico Madrid bankede på døren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

58 min. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
1 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
3 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
4 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
5 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
6 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
7 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
8 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
9 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...
11 t. Ilkay Gundogan til Barca? Stem ja med et...

Ugens mest læste

Seneste nyheder