Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri taler om alle de nye signings

Transfermarked - 21. september 2022Pedri taler om alle de nye signings

© Getty Images


Pedri er lige nu samlet med det spanske landshold og her fik avisen Sport eksklusiv adgang til at interview det unge stortalent. Pedri satte ord på de nye signings, som Barca har hentet denne sommer - og der har været en del.

Udover at sætte ord på Bellerin, Alonso, Christensen, Kessié, Koundé, Lewandowski, Raphinha og Torre, så satte han også et par ord på sin cheftræner Xavi Hernandez. Læs det hele herunder.Om Bellerin
- Han er en spiller, som kan tilføje en masse. Han er en type højreback, som vi ikke havde i forvejen og han kommer til at bidrage med meget.

Om Alonso
- Han er en god ven og har en vild fysik og power, det er helt vildt. Han tilføjer en masse kvalitet til vores trup.

Om Christensen
- Andreas er virkelig god til at bringe bolden frem i banen nede fra og så er han høj hvilket hjælper os med høje bolde i begge felter.

Om Kessié
- Kessié er som et dyrt; han er vild på banen. Når han støder ind i andre spillere, så flyver de tre meter. Som jeg har nævnt før, så foretrækker jeg ikke at løbe ind i en duel med ham på træningsbanen.

googlerek

Om Koundé
- Koundé var virkelig god for Sevilla og han har altid været en centerforsvarer, som jeg godt kan lide. Vi ved, hvad han har udrettet og hvad han kan tilføje til vores trup.

Om Lewandowski
- Mål, erfaring... han hjælper os både på og uden for banen.

Om Raphinha
- Han har virkelig overrasket mig. Han arbejdet rigtig meget for holdet. Han løber hele tiden og kæmper for at vinde bolden tilbage. Han har en masse kvalitet og et skud, som meget få kan matche.

Om Pablo Torre
- Pablito er min gode ven. Der blev udgivet en video om, at vi ikke havde det godt sammen, så jeg skrev til ham og forsikrede, at der ikke var noget i mellem os. Jeg vil altid være her for ham. Han har en masse kvalitet og jeg håber, at han kan vise det frem på banen for os.

Om Xavi
- Det er vildt at have ham som træner. Han bringer så meget til bordet. Han ved, hvad han vil have og hvordan vi skal spille. Han har set den type fodbold siden han var lille - det er en luksus at træner under ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...
13 t. Xavi: "Jeg vil have, at Pedri deltager m...

Ugens mest læste

Seneste nyheder