Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Transfervinduet 2023: Planerne er så småt lagt

Transfermarked - 22. september 2022Transfervinduet 2023: Planerne er så småt lagt

© Getty Images


Transfervinduet for sommeren 2022 er kun lige smækket i og sæsonen er efterhånden godt i gang, men i Barca fortsætter arbejdet bag kulissen og den sportslige ledelse mærker pulsen over hele kloden i jagten på at forstærke holdet i 2023.

Allerede på nuværende tidspunkt er der en plan for sommerens transfervindue 2023. Adskillige spillere forventes at forlade klubben ligesom Xavi har behov for yderligere forstærkninger. Var det frit valg på alle hylder, så havde cheftræneren hentet endnu flere spillere ind, men det må vente lidt endnu.De fire kaptajner
Når denne sæson er slut er det med al sandsynlighed ligeledes slut for en æra i FC Barcelona. Piqué, Alba, Busquets og Roberto ventes alle at forlade klubben når sidste fløjt har lydt i denne sæson. Roberto har kontraktudløb efter at han netop har forlænget med én sæson. Og han får næppe sin kontrakt forlænget igen hvorfor han forlader klubben 2023.

Sergio Busquets afviste at forlænge sin kontrakt denne sommer, da han allerede har planlagt, at han til sommer forlader Barca. Næste sommer bliver han 35 år og han ønsker at prøve MLS før han stopper karrieren. Med kontraktudløb til sommer forlader Barcas kaptajn altså klubben inden længe.

Gerard Piqué er i en lidt anden situation, da han har en klausul i sin kontrakt som gør, at hvis han ikke spiller mere end 35% af kampene denne sæson, så kan Barca ophæve hans kontrakt i 2023 - selvom kontrakten står til at løbe til 2024. Det er desuden vigtigt at tilføje, at Piqués løn stiger fra næste sæson som led i den aftale, han indgik med Batomeu, da forsvarsspilleren forlængede sin kontrakt i 2020. Piqué lader ikke til at være i Xavis planer og et klubexit kan være meget tæt på.

Jordi Alba har fået ekstrem modstand i denne sæson. Balde har overraskende gjort det godt mens klubben har hentet Marcos Alonso. Dermed er Jordi Alba pludselig gået fra at have været førstevalg i mange sæsoner til nu at være tredjevalg og det kan han næppe være tilfreds med. Barca jagter desuden en ny venstreback til sommer og det kan være afgørende for at Alba trækker stikket og tager videre.

En ny højre- og venstreback
Udover at de fire kaptajner er på vej videre, så ønsker Xavi sig to nye backs til hver side. Hector Bellerin og Marcos Alonso er kommet til på 1-årige aftaler og det er ikke selvskrevet, at de får deres kontrakt forlænget. Balde er stadig ung, men hvis Alonso og Alba forlader klubben til sommer, så skal Xavi have en ny mand ind. Det samme gøre sig gældende på højrebacken, hvor Roberto forlader klubben til sommer mens fremtid endnu ikke er klar for Hector Bellerin. Sergino Dest er pt. udlejet til AC Milan, men der er nærmest ingen mulighed for, at han får en ny chance i Barca.

googlerek

Ny mand til midtbanen
Mens Sergio Busquets er på vej videre skal Barca have hentet en ny defensiv midtbanespiller til klubben og angiveligt peger pilen allerede på Real Sociedad Zubimendi. Han er blot 23 år, så der er masser af fodbold i ham og endnu og de spanske aviser hævder, at Zubimendi er klar til at foretage skiftet til sommer. Han er en topprioritet for klubben.

Lionel Messi
Sidst, men ikke mindst, så er der sagen om Lionel Messi. Argentineren forlod Barca på den værst tænkelige måde, da klubbens økonomi pressede ham ud uden at han fik sagt farvel til klubbens fans. Det forlyder, at Barca arbejder bag kulissen på en måde, at få argentineren tilbage på til sommer, hvor hans kontrakt med PSG udløber, men Messi har ikke i sinde at bruge krudt på sin fremtid før efter VM.

Lige nu tænker Messi kun på at præstere for PSG indtil VM sparkes i gang, hvor han sammen med sine argentinske landsmænd skal forsøge at vinde trofæet. Først i det nye år vil han begynde at tænke over fremtiden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

22 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
1 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
2 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
4 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
6 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
8 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
10 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
10 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
11 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
12 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder