Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién om Piqué: Han ankom på cykel til kamp

Nyheder - 22. september 2022Setién om Piqué: Han ankom på cykel til kamp

© Getty Images


Det er ikke ofte, at Quique Setién vil tale om sin tid i Barca, da den sluttede så voldsomt, som den nu engang gjorde. Men senest fortæller han om en situation i klubben, hvor spillerne skulle møde ind til kamp og noget overraskende ankom Gerard Piqué på sin cykel.

Der er adskillige regler for fodboldspillere når de er under kontrakt i forhold til at mindske risikoen for at komme til skade. En fodboldspiller må naturligvis gerne cykle, men da Piqué skulle til kamp valgte han at cykle uden hjelm på og blev samtidig fotograferet. Desuden ønskede Setién ikke at spillerne skulle cykle hverken til træning eller kamp - hvis de havde brug for at cykle, så kunne de bruge motionscyklerne på træningsanlægget.Alligevel valgte Piqué anderledes og da Setién så, at der også blev taget billede af det, tog han fat i Piqué, som dog ikke havde meget at sige til situationen.

- Piqué ankom på en cykel og vi havde kun to centerforsvarer. Jeg så videoen og spurgte ham: "Når jeg møder pressen og skal forklare mig, hvad skal jeg så sige?". Han svarede: "Det er okay.".

- Jeg kunne have truffet beslutningen om, at han slet ikke skulle have spillet den dag, men han endte med at være kampens bedste spiller, forklarer Quique Setién.

63-årige Setién blev hyret den 13. januar 2020 og fyret den 17. august samme år. Han nåede at stå i spidsen for FC Barcelona i 25 kampe med 16 sejre, fire uafgjorte og fem nederlag til følge. Det giver en sejrsprocent på 64%. Han blev fyret få dage efter at Barca havde tabt stort til Bayern München i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

31 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder