Annonce


Annonce

Annonce

Skal du på fodboldrejse? Find din fodboldpakke her!

Nyheder - 24. september 2022




Sæsonen er godt i gang og kampene bliver mere og mere spændende at følge. Barca-spillerne er ved at finde sig godt til rette på banen og sejre har der været en del af efterhånden. BarcelonaFC.dk har netop indgået et samarbejde med fodboldpakker.dk og derfor kan vi nu sende de danske Barca-fans afsted på fodboldoplevelser.

Fodboldpakker.dk tilbyder dig alt lige fra fly og kampbillet til hele pakken hvor også hotellet er inkluderet. Desuden kan du også være heldig at få fingrene i en kombipakke, hvor du får to eller flere kampe at se på Camp Nou mens du er nede i Barcelona.

Bl.a. kan du i oktober opleve FC Barcelona hele tre kampe i træk på Camp Nou på ganske få dage. Her skal de nemlig møde Villarreal og Athletic Bilbao mens turen afsluttes med braget mod Bayern München. Igennem fodboldpakker.dk kan du også forsikre dig mod kampforskydning og/eller aflysning. Derudover er det naturligvis muligt at kontakte fodboldpakker.dk på telefonen og få en god support.

Som prikken over i'et kan du føle dig helt tryg når du rejser med fodboldpakker.dk. De har nemlig en score på 4,7 ud af 5 på Trust Pilot og lever derfor op til de standarder, man som fodboldfan ønsker når man drager ud i fodboldeuropa og skal på eventyr.

Rabatkode
Finder du rejsen, som passer perfekt til dig, så kan du med rette bruge rabatkoden 'BFC' og spare 250,- kr. pr. person.

Du kan ved at trykke her se oversigten over pakkeløsningerne.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Skal du på fodboldrejse? Find din fodboldpakke her!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder