Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Flotte stats fra sæsonens start

La Liga - 23. september 2022Flotte stats fra sæsonens start

© Getty Images


FC Barcelona har fået en flot start på La Liga og er stadig ubesejret efter seks kampe. De er i øjeblikket på andenpladsen med 16 ud af 18 point - kun to point bag Real Madrid, som topper ligaen indtil videre. Den gode start har kastet en flot statistik af sig.

Den gode statistik er både i angrebet og i forsvaret. Siden Messi forlod klubben har angrebet været tyndt besat hvad angår mål mens det før det har været forsvaret, som var hårdt ramt. Lige nu er der dog optimisme i begge kæder og statistikken fortæller, at det hele ser godt ud lige nu.18 mål scoret
Barca har scoret 18 mål i de første seks ligakampe hvilket giver et snit på tre mål pr. kamp. Desuden har ingen scoret flere mål end Barca i La Liga, hvor Real Madrid følger efter med 17 mål og Athletic Bilbao med 12 mål.

Robert Lewandowski er topscorer i ligaen med otte mål i seks kampe. De 10 øvrige mål er scoret af Dembélé (2 mål), Ansu Fati (2 mål), Raphinha, Memphis, Pedri, De Jong, Garcia og Roberto.

Kun ét mål imod
Ter Stegen har meget at smile over i disse dage. Efter seks kampe har han nemlig kun skulle pille bolden ud af eget net en enkelt gang og fører derfor kampen om Zamora-trofæet, der tildeles den keeper, som lukker færrest mål ind når sæsonen slutter. Det var Isak fra Real Sociedad, som scorede på Ter Stegen - men selv Isaks forsøg blev rettet af og snød Ter Stegen.

Fem clean sheets
Med ét mål lukket ind i seks kampe giver det sig selv, at Barca lige nu har holdt buret rent i hele fem kampe. De fire af disse fem er kommet i de seneste kampe mod Valladolid, Sevilla, Cádiz og Elche. Derudover holdt Ter Stegen også målet rent mod Rayo Vallecano, men her havde angrebet problemet med at score mål hvorfor kampen sluttede 0-0.

googlerek

66,11% boldbesiddelse
Xavis mandskab har hidtil haft bolden mest ved fødderne af alle hold. I gennemsnit har Barca 66,11% boldbesiddelse pr. kamp foran Valencia med 61,9% og Real Madrid på 57,06%

Flest skud
I Barca skal der scores mange mål og det kommer kun ved at skyde på mål. Med 18 mål i seks kampe har Barca også sendt flest skud afsted. Hele 119 skud med 46 inden for målrammen er det blevet til. Barca topper listen for både skud og skud på mål foran de øvrige ligahold. Mens Lewandowski topper topscorerlisten, så topper Balde højst overraskende assistlisten med tre af slagsen - dog sammen med Guillamon, Kang-In og Joao Félix. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

26 min. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
13 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder