Annonce


Annonce

Annonce

La Liga-chef forsvarer Barca: Ingen magi

Nyheder - 23. september 2022




Som regel er La Liga-chefen Javier Tebas altid efter Barca, men i sin egen interesse har han nu forsvaret Barca, da der er kommet skud udefra. Det er PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaifi, som mente det var på sin plads, at kommentere på Barcas seneste transfervindue.

Barca var økonomisk set i knæ, men valgte at sælge ud af bl.a. TV-rettigheder for at komme op igen og brugte samtidig en masse penge på at købe nye spillere ind. Det brød Nasser Al-Khelaifi sig ikke om, og han var derfor ude med følgende kommentar:



- Barca? Vi skal være påpasselige med mængden af gæld og så magisk at spytte penge ind. Det er ikke holdbart. Vi skal tænke langsigtet og ikke kortsigtet.

Det er et skud mod Barca og La Liga, som har godkendt en masse dokumenter på vejen. Derfor har Javier Tebas hurtigt taget bladet fra munden og kommenteret på PSG-præsidentens kommentar:

- Der er ingen magi. Barca har solgt ud af nogle aktiver for at dække deres tab. For en holdbar fodboldverden, så skal man betale, hvad man skylder, IKKE? skriver Tebas på sin egen Twitter-konto og hentyder til, at Nasser Al-Khelaifi næppe skal tale om, at andre skylder penge når der selv er ubetalte regninger på adressen i Paris. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga-chef forsvarer Barca: Ingen magi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder