Annonce


Annonce

Annonce

Lidl med sjovt opslag rettet mod Laporta

Transfermarked - 25. september 2022




Joan Laporta og hans ledelse har formået at skabe et konkurrencestærkt mandskab og efterlevet stort set alle ønsker, som Xavi havde. Spillere som Lewandowski og Raphinha er kommet ind mens klubben formåede at overtale Dembélé til at skrive under på en ny kontrakt.

Rundt om i fodboldeuropa er mange uforstående over for Barcas måde at købe ind på, da klubben ellers har haft store økonomiske problemer. Som La Liga-chefen Javier Tebas i går kunne melde ud, så er der ikke tale om nogen magi - klubben har bare solgt ud af nogle aktiver og satset de penge på at skabe et bedre hold.



Nu har Lidl valgt at lave sjov med situationen i forbindelse med deres kampagne, hvor den tyske gigant sælger et koben-sæt. Til billedet har Lidl skrevet 'Til at forberede sig til vinterens transfermarked, Joan Laporta'. Barca-præsidenten har formået at slå hårdt igennem på transfermarkedet i sommers og selvom klubben ikke kunne tilbyde lige så høj løn til mange af spillerne, så har spillerne alligevel valgt at skifte til Barca. Nu forbereder alle sig til vinterens transfermarked og også her forventes Barca at holde sig aktive.

Der er udelukkende tale om et underholdende opslag, som da også er blevet taget godt imod af de mange Barca-fans, der har kommenteret det. I skrivende stund har opslaget fået næsten 20.000 likes på Twitter, det er blevet retweetet over 4.500 gange og fået knap 500 kommentarer. Du kan se opslaget herunder, som mere specifikt kommer fra Lidl i Spanien.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lidl med sjovt opslag rettet mod Laporta

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder