Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé blev sparet i nederlag til Danmark

Landskampe - 26. september 2022
Ousmane Dembélé og Frankrig var i går i Danmark for at spille landskamp og op til kampen var det forventet, at Dembélé ikke ville blive bragt i spil. Som kampen udviklede sig havde den franske landstræner Didier Deschamps nok ønsket at Dembélé var klar.

Danmark var for stærke for Frankrig i går og hentede en stærk 2-0-sejr. Frankrig åbnede godt nok bedst med et tungt pres og det lignede længe, at de ville score kampens første mål, men efter en halv time sendte Christian Eriksen en dejlig bold ud på fløjen til Damsgaard, som smækkede den videre ind til feltet, hvor Dolberg kom flyvende og fik skubbet bolden over stregen til 1-0.Få minutter senere kunne Skov Olsen fra kanten af feltet klaske bolden i mål til 2-0 og så var Frankrig for alvor nede i sækken. Ude på bænken sad Ousmane Dembélé, men han blev aldrig bragt i spil. Det hænger sammen med, at han sluttede kampen mod Østrig med ubehag og har siden trænet for for sig selv. Han ønskede derfor ikke at blive bragt i spil i går for ikke at gøre skaden værre.

Hans ønske blev opfyldt, og han kan nu vende hjem til Barcelona for at blive undersøgt nærmere. Jules Koundé, som heller ikke var på banen for Frankrig i går, er allerede hjemme i Barcelona, hvor han i dag skal undersøges yderligere. Han er dog mere skadet end Dembélé, så mens det er sandsynligt, at vi ser Dembélé på banen mod Mallorca, så er det udelukket, at Koundé er med.

Polen slog Wales
På Cardiff City Stadium tog Wales imod Polen i aftes og her var Robert Lewandowski med i alle 90 minutter og efter en times spil kunne han juble, da han assisterede målscorer Swiderski, som stod for kampens enlige mål. Det betyder, at Polen slutter på tredjepladsen - tre point bag andenpladsen Belgien og ni point bag gruppens klart bedste hold Holland. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé blev sparet i nederlag til Danmark

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder