Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Ronald Araujo skal opereres

Skader - 26. september 2022Officielt: Ronald Araujo skal opereres

© Getty Images


Landsholdspausen blev dyr for Ronald Araujo. Rigtig dyr. Han har været flyvende for FC Barcelona i denne sæson, men nåede ikke engang ét minut for Uruguay før han gik i stykker. Efter et møde med Dr. Pruna og Xavi har Araujo besluttet sig for at lade sig operere.

Således meddeler FC Barcelona, at Araujo allerede på onsdag skal gennem en operation i højre lår. Dr Lasse Lempainen står for operationen i Finland. Han har opereret adskillige fodboldspillere og atleter i tidens løb så Araujo er i rigtig gode hænder.For Araujo er det triste nyheder, men nok for det bedre. Med operationen er der minimal chance for at han kommer med til VM, men det vides endnu ikke helt endnu. Først efter operationen vil lægerne komme med et statement og fortæller hvordan det er gået og hvor længe Araujo må sidde ude.

Man kan referere til Samuel Umtiti, der også blev rådgivet om at lade sig operere for nogle år siden, men han afviste og har i dag ekstremt meget bøvl med sit knæ hvilket har gjort, at han ofte døjer med skader. Det ønsker Araujo ikke og han har derfor slugt den sure pille og må nu lade sig operere og derefter håbe på en god genoptræning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

48 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder