Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Messi vil kun til Barca på én betingelse

Transfermarked - 28. september 2022Medie: Messi vil kun til Barca på én betingelse

© Getty Images


Lionel Messis fremtid bliver der talt meget om i medierne selvom argentineren selv ikke taler om den. I nat var han i hopla for Argentina mod Jamaica, da han med to mål bidrog til argentinernes 3-0-sejr med et langskud og et mål direkte på frispark, men inden da kunne han hos Què T'hi Jugues læse en ny historie.

Således erfarer Què T'hi Jugues, at Messi har udelukket at forlænge sin kontrakt i PSG. Hans nuværende kontrakt udløber sommeren 2023 og derefter bliver han en fri agent. Angiveligt arbejder PSG på at ville forlænge den, men det er han ikke interesseret i. Selvom han ikke træffer nogen endegyldig beslutning før VM er afviklet, så melder Què T'hi Jugues nu, at Messi kun vil overveje Barca på én betingelse.Messi og Piqué var i mange, mange år gode venner og har spillet et hav af kampen sammen. Men efter Messis skifte til PSG er det kommet frem, at Piqué gik bag ryggen på Messi. El Pais meldte i februar, at Piqué sendte en besked til Laporta og slog fast, at Messi er problemet til de økonomiske problemer i klubben på grund af hans høje løn.

Som bekendt gjorde Messi hvad han kunne for at længe sin kontrakt i Barca, men det var altså ikke nok. Derfor måtte han forlade klubben og da han senere fandt ud af, at Piqué var gået til præsidenten i håbet om at Messi skulle ud, så blev Messi sur.

Derfor vil Messi end ikke overveje at tage til Barca hvis Piqué stadig er i klubben. Men det ønske får han med al sandsynlighed opfyldt, da det forlyder, at alle fire Barca-kaptajner forlader klubben til sommer. Spørgsmålet er om Barca kan hente Messi, hvilken løn han modtager og i hvilken rolle. Xavi er ved at bygge et hold uden Messi - så det bliver spændende at se, hvad sommeren 2023 byder på. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

14 min. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...
45 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
1 t. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
2 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....

Ugens mest læste

Seneste nyheder