Annonce


Annonce

Annonce

Luis Enrique i tvivl om Ansu Fatis VM-deltagelse

VM 2022 Qatar - 28. september 2022
Ansu Fati måtte se skuffende til, da Luis Enrique for nyligt udtog sit landshold til de netop afviklede Nations League-kampe. Ansu Fati havde forventet en udtagelse, men har altså måtte se landskampene hjemme fra stuen af. Nu vurderes hans VM også til at være i fare.

Ingen er i tvivl om Ansu Fatis kvaliteter, men hans seneste skadehistorik og hele processen med at få ham tilbage på sporet igen har gjort, at han ikke spiller så meget, som han helt sikkert gerne ville. Selvom han var frustreret over den manglende udtagelse har han også forståelse for situationen.I aftes kunne Spanien hæve hænderne mod himlen, da de slog Portugal med 1-0 på udebane og sikrede sig førstepladsen i deres Nations League-gruppe. Og efter kampen kom Luis Enrique med en besked, som sætter Ansu Fatis VM i fare.

- Jeg har behov for at se Ansu Fati spille i Barca. Det bliver svært at udtage en trup til VM og ikke alle de spillere, som jeg ønsker med, kommer med, forklarede Enrique efter gårsdagens sejr. VM-truppen ventes at blive udtaget få uger inden slutrunden afvikles.

Lige nu har Xavi sine klare favoritter i Barca-angrebet med Dembélé, Raphinha og Lewandowski. Derfor handler det ikke bare om, at Ansu Fati skal være 100% klar til at spille 90 minutter, da han også har hård konkurrence på sin position. Det vil utvivlsomt være et kæmpe slag hvis ikke Ansu Fati kommer med til VM - men der er tid nok endnu til at komme sig 100% og derefter er det op til Xavi om Ansu skal spille eller ej. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Luis Enrique i tvivl om Ansu Fatis VM-deltagelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder