Annonce


Annonce

Annonce

Barca: Det er muligt at hente Messi hjem

Transfermarked - 28. september 2022




Nyheden om, at FC Barcelona arbejder på at hente Lionel Messi hjem til sommer fik mere brænde på bålet denne onsdag, da FC Barcelonas vicepræsident Eduard Romeu slog fast, at der er penge nok til at have ham løbende på Camp Nou igen.

Seneste nye er, at Messi gerne vil tilbage til Barca, men at han ikke tager nogen endegyldig beslutning før efter VM. Derudover skulle han også være meget stålfast på, at han ikke vender tilbage hvis Gerard Piqué stadig er at finde i truppen. Tager vi det ud af ligningen, så har Barca i hvert fald råd til at hente ham, slog Eduard Romeu fast i et interview med El Matí de Catalunya Ràdio.



- Rent økonomisk ville det være muligt, for hvis han skal tilbage, så bliver det på en fri transfer. Men det er en beslutning, som skal træffes af trænerstaben og spilleren først. Det handler ikke om min mening - men det er muligt, kom det fra Eduard Romeu.

Derudover kunne Romeu også afsløre, at ledelsen håndteringen af klubbens økonomi har været så god, at økonomien i dag er god, men at der stadig er noget arbejde, som skal fuldføres. Det kommer dog ikke til at stå i vejen for at hente Lionel Messi hjem, kunne han i hvert fald konkludere.

Messi er i gang med sin anden sæson i PSG, men hans kontrakt udløber sommeren 2023. Det bliver med al sandsynlighed et stort cirkus når vi åbner op for 2023 - for så begynder historierne at køre på, hvad Messi har tænkt sig til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca: Det er muligt at hente Messi hjem

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder