Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca: Det er muligt at hente Messi hjem

Transfermarked - 28. september 2022Barca: Det er muligt at hente Messi hjem

© Getty Images


Nyheden om, at FC Barcelona arbejder på at hente Lionel Messi hjem til sommer fik mere brænde på bålet denne onsdag, da FC Barcelonas vicepræsident Eduard Romeu slog fast, at der er penge nok til at have ham løbende på Camp Nou igen.

Seneste nye er, at Messi gerne vil tilbage til Barca, men at han ikke tager nogen endegyldig beslutning før efter VM. Derudover skulle han også være meget stålfast på, at han ikke vender tilbage hvis Gerard Piqué stadig er at finde i truppen. Tager vi det ud af ligningen, så har Barca i hvert fald råd til at hente ham, slog Eduard Romeu fast i et interview med El Matí de Catalunya Ràdio.- Rent økonomisk ville det være muligt, for hvis han skal tilbage, så bliver det på en fri transfer. Men det er en beslutning, som skal træffes af trænerstaben og spilleren først. Det handler ikke om min mening - men det er muligt, kom det fra Eduard Romeu.

Derudover kunne Romeu også afsløre, at ledelsen håndteringen af klubbens økonomi har været så god, at økonomien i dag er god, men at der stadig er noget arbejde, som skal fuldføres. Det kommer dog ikke til at stå i vejen for at hente Lionel Messi hjem, kunne han i hvert fald konkludere.

Messi er i gang med sin anden sæson i PSG, men hans kontrakt udløber sommeren 2023. Det bliver med al sandsynlighed et stort cirkus når vi åbner op for 2023 - for så begynder historierne at køre på, hvad Messi har tænkt sig til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

23 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
53 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...

Ugens mest læste

Seneste nyheder