Annonce


Annonce

Annonce

Marquez: Taler med Xavi flere gange i ugen

Nyheder - 29. september 2022




Den tidligere FC Barcelona-forsvarsspiller Rafa Marquez fungerer i dag som cheftræner for Barca Athletic. Senest kunne han glæde sig over, at han havde Pablo Torre med i sin trup, men mexicaneren er klar over, at Torre ikke altid vil være til rådighed, da han til dagligt indgår i træningen på førsteholdet.

Marquez gør en ære i at have et godt forhold til førsteholdet og han fortæller, at han taler med Xavi flere gange i ugen så de begge er opdaterede på, hvad der rører sig i truppen på Barcas andethold. Derudover glæder han sig over, at han til tider kan råde over Torre.



- Jeg ved, at jeg ikke altid har Pablo Torre til rådighed, men når jeg har det, så glæder det mig. Han er en god fyr og han er meget professionel, fortæller han ifølge BarcaBold.dk og følger op:

- Xavi og jeg forstår hinanden meget godt. Det er vigtigt med et godt forhold mellem trænerne for førsteholdet og Barca Athletic. Jeg taler med Xavi et par gange i ugen.

Mens FC Barcelonas førstehold skal til Mallorca denne weekend, så skal Barca Athletic møde Real Sociedad B på udebane. Det sker søndag klokken 18. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Marquez: Taler med Xavi flere gange i ugen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder