Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Manchester City vil ikke udelukke Silva-salg

Transfermarked - 30. september 2022Manchester City vil ikke udelukke Silva-salg

© Getty Images


I løbet af sommerens transfervindue forsøgte FC Barcelona at hente Bernardo Silva i Manchester City. Han var et af de helt store navne, som blev forbundet med et skifte og der var da også adskillige møder mellem Barca og spillerens agent, men det udmøntede sig aldrig i et skifte.

Barca har dog ikke tabt hverken pusten eller interessen. Til sommer vil klubben forsøge sig igen hvis midlerne er til det, og seneste nye er, at Manchester City har planlagt et møde med Bernardo Silvas repræsentant for at tale om situationen. Manchester City skulle således være villige til at sælge hvis et godt bud kommer ind af døren.Manchester City vil gerne beholde Bernardo Silva, men Pep Guardiola har hele tiden været af den opfattelse, at hvis Silva ønsker at skifte, så vil Guardiola ikke stå i vejen for det. Beskeden, som City vil sende til Bernardo Silva igennem hans agent til det kommende møde er, at såfremt de modtager et bud på minimum 80 millioner euro, så er de klar til at sælge.

Så mange penge forventes Barca dog ikke at smide i puljen for portugiseren. Så der er lagt op til lange forhandlinger, mange møder og endnu et transferdrama til sommer - såfremt Barca til den tid har bibeholdt idéen om, at Bernardo Silva fra næste sæson skal folde sig ud på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

30 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
8 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...

Ugens mest læste

Seneste nyheder