Annonce


Annonce

Annonce

Suárez: Irriteret over manglende CL-mål på udebane

Champions League - 1. oktober 2022
Legendariske Luis Suárez spiller i dag i hjemlandet Uruguay, hvor han til dagligt tørner ud for Club nacional de Football. Hans europæiske fodboldkarriere er slut og han kan med stolthed se tilbage på den eftersom han formåede at vinde trofæer på stribe vis.

Senest har han kommenteret en masse emner som f.eks. de lækkede nyheder om Messis krav, hans egen karriere, exitet fra Barca og samtidig fortæller han, at han er irriteret over, at han i en lang, lang periode ikke kunne score på udebane i Champions League. Det blev nærmest en meme til sidst, da man bare vidste, at han ikke kunne få bolden over stregen.

Suárez gik igennem hele 25 kampe på udebane i Champions League uden at score et eneste mål. Det var i en periode over hele seks år. Men den 28. september 2021 kom forløsningen, da han for Atletico Madrid scorede ude mod AC Milan. Til gengæld var det på et straffespark dybt inde i overtiden.I en udekamp for FC Barcelona mod AS Roma lignede det, at han fik scoret og brudt forbandelsen, men det var ikke ham, som fik bolden over stregen. Her kan du læse hans udtalelser, som BarcaBold.dk har samlet op på:

- De lækkede nyheder om, at Messi ville have en privat boks på Camp Nou til hans og min familie er sjovt. Det er jo helt normalt. Kig på kontrakterne hos alle topspillere i Europa. Det er endda billigere for klubben.

- Ronald Araujos skade er virkelig synd. Han spillede på et højt niveau. Jeg håber, at han er med ved VM. Selvom vi altid kan bruge ham, så har han brug for at komme sig 100% ellers kan det ramme ham senere. I hans alder må han ikke risikere alt for at spille VM.

- Om jeg var overrasket over, at klubben ville af med Jordi Alba? Alle ved, at lønbudgettet er et problem i klubben. Det er kompliceret for ham for han er ikke vant til sådan en situation. Men han er stærk og har erfaring, så han skal nok forsøge at ændre situationen.

googlerek

- Med Pedri, Gavi, Ansu Fati samt erfaringen fra Alba, Busquets og Ter Stegen kan Barca spille med om alle titler.

- Skal jeg vurdere min Barca-karriere fra 1-10? Så giver jeg den 12.

- Forventningerne til mig var ikke lige så høje, da vi havde Messi og Neymar. Alle sagde, at vi tre spillere ikke kunne spille sammen, men vi modbeviste alle og skabte et af de bedste hold i historien.

- Ja, jeg skulle nok have vundet endnu en Champions League. Det irriterer mig. Lige som jeg skulle have scoret på udebane i Champions League.

googlerek

- Jeg ville hilse på Koeman hvis jeg så ham, men jeg håber, at han viser sig som værende en god person og fortæller mig sandheden.

- Jeg ønsker, at Koeman siger til mig - direkte i ansigtet - hvorfor jeg skulle væk. Det er ikke en fodboldmæssig årsag eller en teknisk beslutning.

- Mit europæiske eventyr er slut og jeg er stolt af den. Groningen, Ajax, Liverpool, Barca, Atletico... nævn en bedre karriere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez: Irriteret over manglende CL-mål på udebane

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder