Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavis assistent fik rødt kort mod Mallorca

La Liga - 2. oktober 2022Xavis assistent fik rødt kort mod Mallorca

© Sport


Dommer Gil Manzano er ikke særlig populær i FC Barcelona. Han har det med at stå for nogle kontroversielle hændelser og i går var ingen undtagelse. Han valgte at overse en forseelse på Gavi og i stedet gav han Piqué et gult kort lige efter. Det blev Xavis bror og assist, Oscar, godt irriteret over.

Det var kort før pausen, at der blev begået et klokkeklart frispark på Gavi, da han blev revet i trøjen, men Gil Manzano valgte at overse situationen og lade spillet køre videre. Umiddelbart efter begik Piqué et frispark, som han fik et gult kort for. Frisparket og det gule kort var der ikke noget at indvende imod, men der var klart frispark til Gavi lige inden.Det fik Mallorca-bænken at mærke, da Xavis assistent, Oscar Hernandez, højlydt diskuterede med Mallorca-bænken. Det blev for meget for Gil Manzano, som gav Oscar det røde kort og dermed har han nu fået to røde kort siden han sammen med sin bror Xavi overtog trænerstaben i klubben. Og sjovt nok var det også Gil Manzano,som udviste Oscar tilbage i februar.

Den gang var det i en kamp mod Atletico Madrid, at Oscar måtte forlade området omkring bænken. Men Gil Manzano stanger ikke kun røde kort op af lommen til folkene på bænken. Lenglet, Neymar, Roberto og Suárez har også prøvet at blive udvist af dommeren mens han ligeledes har overset klare straffespark til både Messi og Roberto. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder