Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid smed point - Barca topper La Liga

La Liga - 2. oktober 2022Real Madrid smed point - Barca topper La Liga

© Getty Images


FC Barcelona formåede i går at besejre Mallorca på udebane, da Robert Lewandowskis scoring efter 20 minutter blev kampens eneste. Dermed gik Barca op på 19 point efter syv spillerunder mens Real Madrid lå på 18 efter seks kampe.

Real Madrid spillede deres kamp nummer syv her til aften, da de hjemme på Bernabeu fik besøg af Pamplona-holdet Osasuna. På forhånd var Real Madrid favoritten til at snuppe sejren, men sådan skulle et ikke gå. Real Madrid kom godt nok foran efter 42 minutter ved Vinicius, men det holdt ikke hele vejen.Kort efter pausen udlignede Kike nemlig til 1-1 og selvom Real Madrid pressede på, så kom der ikke flere mål. Og det selvom Osasunas Garcia fik et rødt kort efter 78 minutter og Benzema fik muligheden for at score på straffespark. Franskmanden brændte dog og efterfølgende kunne Real Madrid stadig ikke kom på måltavlen og de måtte derfor nøjes med et enkelt point.

Det betyder, at både Barca og Real Madrid sidder på 19 point og som bekendt i La Liga er det de indbyrdes resultater, som er afgørende. I og med at Barca og Real endnu ikke har mødt hinanden, så er det målscoreren, som udgør forskellen og her er Barca klart bedst med +18 mens Real Madrid har +11. Det betyder, at Barca lige nu topper La Liga. Og om bare to uger er der derfor lagt op til en spændende Clásico på Bernabeu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

53 min. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder