Annonce


Annonce

Annonce

Inter i knæ: To angribere ventes ude mod Barca

Champions League - 3. oktober 2022
Champions League er tilbage på programmet denne uge når FC Barcelona på udebane møder Inter. Startskuddet til en vild oktober måned blev sat i gang lørdag, da Barca på udebane besejrede Mallorca med 1-0 og nu skal FC Barcelona så en tur til Italien.

Her venter Inter, som i den grad har problemer i denne sæson. Efter otte spillerunder i Serie A sidder Inter på en skuffende niendeplads med bare 12 point ud af 24 mulige. Senest tabte de 1-2 hjemme til José Mourinhos AS Roma og har nu otte point op til toppen af Serie A.Derudover forventes det også at Inter må se bort fra både Romelu Lukaku og Lautaro Martinez. Værst ser det ud med Lukaku mens Martinez sluttede kampen mod AS Roma med problemer i bentøjet og det er derfor et spørgsmål om han når at blive fit for fight til kampen mod Barca, der allerede spilles i morgen aften.

Hvis man skal pege på en af Inters styrker, så er det netop angrebet, som kan score mål. De har scoret 14 mål i otte kampe og kun fire hold har gjort det bedre end dem i Serie A denne sæson. Til gengæld er forsvaret alt andet end prangende. De har lukket 13 mål ind i otte kampe. Så Barca burde kunne åbne op for den italienske defensiv i morgen aften og hvis hverken Lukaku eller Martinez spiller mister Inter således en stor del af deres angreb. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Inter i knæ: To angribere ventes ude mod Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder