Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

1400 Barca-fans rejser med til Milano

Champions League - 4. oktober 2022




I aften skal FC Barcelona forsøge at hente de første tre ud af seks point mod Inter på én uge. Der er lagt op til en spændende kamp, hvor Barca er favoritten til at hente sejren, men på lægterne vil det primært være Inters fans, som man kommer til at høre.

Giuseppe Meazza rummer 80.000 tilskuere og der ventes at være fuldt hus til aftenens kamp. 1400 af billetterne er købt af Barca-fans, så der er støtte til Barca-spillerne i aften på Giuseppe Meazza selvom hovedparten af fremmødet naturligvis vil være Inter-fans.



- Kampen er vigtig, men ikke afgørende. Det er en vigtig kamp hvis vi vil videre fra gruppespillet. Vi begge (Barca og Inter) tabte til Bayern München, så kampen mod Inter er rigtig stor. Vi har ikke råd til at fejle. Det er i vores egne hænder, kom det fra Xavi på gårsdagens pressemøde.

Kampen mod Inter sparkes i gang klokken 21 i aften og kan ses på 3+. En times tid forinden lander startopstillingerne for begge hold, som du kan se her på BarcelonaFC.dk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


1400 Barca-fans rejser med til Milano

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder