Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca følger Stephane Singo tæt

Transfermarked - 4. oktober 2022Barca følger Stephane Singo tæt

© Getty Images


FC Barcelona har et klart mål til sommer: At finde en højreback. Denne sommer ønskede man at hente Cesar Azpilicueta ind, men det skete ikke. I stedet hentede klubben Hector Bellerin på en et-årig årlig, men målet er at hente en ny mand til sommer, som har en stor fremtid foran sig.

Flere navne er allerede på bordet og en af dem er Torinos Stephane Singo, som fylder 22 år til december. Han har ikke for alvor været på radaren hos de store europæiske klubber, men han formår at vise sit potentiale frem og det har Barca lagt mærke til. De har fulgt ham i et års tid efterhånden.Stephane Singo er egentlig fra AS Denguélé, men skiftede til Torino i 2019 og har siden spillet 73 kampe med fem mål til følge. Han er fast mand hos Torino og har desuden også fået spilletid på Elfenbenskystens landshold, hvor han debuterede sommeren 2021 i en 2-1-sejr over Burkina Faso.

Juventus holder også øje med ham mens Dortmund også har ham i sigte, da Thomas Meunier rygtes væk fra klubben til sommer. Han er ikke den verdensklasse højreback, som Barca egentlig vil have, men planen er, at Sergino Dest til sommer skifter permanent fra Barca og klubben vil i stedet have Stephane Singo.

Sergino Dest er i denne sæson udlejet til AC Milan og Barca håber altså på, at lejeaftalen kan veksles til en permanent aftale til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

39 min. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
3 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
5 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
6 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
7 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
8 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
9 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
10 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
11 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
12 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder