Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca mod Inter

Champions League - 4. oktober 2022




FC Barcelona har flere spillere ude med skader inden aftenens kamp mod Inter i Champions League og det betyder, at Xavi for anden kamp i træk bliver nødt til at finde på alternativer. Avisen AS tror på, at Sergi Roberto får lov til at starte inde i dag.

Roberto var egentlig klar og udtaget til kampen mod Mallorca, men han startede ikke på banen. Det forventes han dog at gøre i aften hvis man skal tro på AS. I midterforsvaret bliver det Eric Garcia og Andreas Christensen med Marcos Alonso på venstrebacken.

Oppe på midtbanen bliver det urørt fra den stærkeste opstilling med Pedri, Busquets og Gavi mens Raphinha glider tilbage ind i startopstillingen sammen med Lewandowski og Dembélé.



FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Garcia, Christensen, Alonso, Pedri, Busquets, Gavi, Raphinha, Lewandowski og Dembélé

Kampen fløjtes i gang klokken 21 men en times tid før lander de officielle starteropstillinger. Op til kampen har Lautaro Martinez været tvivlsom på grund af småproblemer efter weekendens kamp mod AS Roma, men han ventes at starte inde.

Inters forventede startopstilling
Onana, Skriniar, De Vrij, Bastoni, Darmian, Barella, Asllani, Mkhitaryan, Dimarco, Lautaro og Dzeko Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca mod Inter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder