Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere topdommer: Klart straffespark

Champions League - 5. oktober 2022Tidligere topdommer: Klart straffespark

©


FC Barcelona blev for anden Champions League-kamp i træk snydt af et klart straffespark og der begynder så småt at tegne sig et billede af, at der foregår noget udover bare en fodboldkamp inde mellem kridtstregerne. I går var den endnu mere tydelig - og igen afviste dommeren.

Eduardo Iturralde er tidligere topdommer og har dømt fodboldkampe fra 1995 til 2012, hvor han stoppede karrieren. Han figurerer som ekspert hos Carrusel Deportivo og var slet ikke i tvivl, da han så situationen, hvor Dumfries havde hånd på bolden. TV-billeder viser det tydeligt og desuden mener Iturralde også at Robert Lewandowski undervejs i kampen blev snydt for et straffespark.- Det var et klokkeklart straffespark til Barca. Det var tydeligt, kom det fra Iturralde før han fulgte op:

- Der var et klart rødt kort til Çalhanoglu for hans tackling på Busquets. Der var to straffespark, som ikke blev dømt. Den ene var hånd på bolden og den anden var skubbet på Lewandowski. Jeg ved, at dommere kan begå fejl, men det her...

Ingen er i tvivl om, at FC Barcelona i aftes blev snydt, da Dumfries brugte hånden til at bremse bolden inde i feltet men på utrolig vis blev dommeren ikke kaldt ud for at tjekke VAR-skærmen. Efterfølgende har flere Barca-spillere inklusiv cheftræner Xavi været ude og kritisere dommeren for hans manglende beslutning.

Cristóbal Soria mener desuden, at Joan Laporta burde have taget affære og simpelthen bede sine spillere om at forlade banen, da UEFA altid gør, hvad de vil. Det havde måske været på sin plads at gøre efter så håbløs en beslutning, hvor flere kameraer opsnappede situationen uden at hverken hoveddommeren eller VAR-dommerne gjorde noget ved det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder