Annonce


Annonce

Annonce

FIFA's regler: Pedris mål var helt lovligt

Champions League - 5. oktober 2022
FC Barcelona jagtede mål i opgøret mod Inter i aftes, men formåede aldrig at komme på scoringstavlen. I stedet fik de annulleret et helt legalt mål ligesom de ifølge den tidligere topdommer Iturralde Gonzalez blev snydt for to straffespark i opgøret.

Siden er det kommet frem, at FIFA før starten af denne sæson gjorde klubberne opmærksomme på flere ændringer i deres reglement. Til gengæld havde gårsdagens dommer med al sandsynlighed nok glemt at læse op på reglerne. For Pedris mål skulle aldrig være blevet annulleret. Det var legalt og lige efter bogen.- En tilfældig berøring med hånden som leder til et mål af en holdkammerat eller en scoringschance bliver ikke længere set som en forseelse, står der direkte i FIFA's reglement og henviser dermed til, at Pedris mål skulle stå.

Målet blev annulleret, da Ansu Fati kort før Pedri sparkede bolden over stregen havde sin hånd på bolden. Her rettede Inter-keeper Onana boldens bane således at den tilfældigt ramte Ansu Fatis hånd og faldt ned til Pedri. Topdommer Iturralde Gonzalez støtter op om, at det var en fejl at annullere Pedris mål jf. de nye regler. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FIFA's regler: Pedris mål var helt lovligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder