Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Christensen ventes ude i 3 uger

Skader - 5. oktober 2022Christensen ventes ude i 3 uger

© Getty Images


Andreas Christensen får masser af spilletid i FC Barcelona og specielt i disse dage, da Ronald Araujo og Jules Koundé er ude med skader. Men nu må danskeren selv tilslutte sig skadeslisten, da han i går måtte udgå af Champions League-kampen ude mod Inter.

Her forsøgte han at bremse Henrikh Mkhitaryan med en skuldertackling, men det endte med at Inter-spilleren ramte Christensen på den ene ankel hvilket medførte, at anklen begyndte at bløde og kort efter opgøret kunne FC Barcelona fortælle, at Christensen har forstuvet et ledbånd i anklen.- Andreas Christensen har et forstuvet ledbånd i venstre ankel. Spilleren vil gennemgå flere tests onsdag for at finde det præcise omfang af skaden, melder FC Barcelona således i en kortfattet meddelelse, hvor de bekræfter skaden.

Egentlig så det ud til, at det ikke var så slemt, da forsvarsspilleren forsøgte at spille videre, men kort tid efter måtte han opgive og lade sig erstatte af Gerard Piqué, som startede ude på bænken. Xavi roste Piqué for sin præstation efter at han kom på banen, men der er ingen tvivl om, at Xavi stadig ser Piqué som femtevalg i forsvaret.

Desuden kan det nu nævnes, at FC Barcelona kun råder over to centrale forsvarsspillere, som er klar. Det er Piqué og Garcia. Araujo, Koundé og nu Christensen er alle ude med skader og AS-journalisten Javi Miguel erfarer, at Christensen må holde en pause i op til tre uger og hvis det holder stik, så misser han kampene mod Celta Vigo, Inter, Real Madrid, Villarreal, Athletic Bilbao og med lidt held er han klar til kampen mod Bayern München. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

16 min. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
13 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder