Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca sælger Griezmann til Atletico

Transfermarked - 11. oktober 2022




31-årige Antoine Griezmann er endegyldigt fortid i FC Barcelona. Klubben har ejet ham siden de købte ham i Atletico Madrid i 2019, men et par skuffende sæsoner betød, at klubben den 31. august 2021 sendte ham retur til Atletico Madrid på en lejeaftale.

Aftalen lød på to sæsoner - sidste sæson og denne sæson - men nu har klubberne forhandlet sig frem til en pris, som betyder, at Griezmann er solgt permanent. Problematikken i lejeaftalen skulle til livs og begge klubber er nu blevet enig. Som man i denne sæson nok har lagt mærke til, så blev Griezmann typisk sendt på banen efter en times spil. Det har der været en grund til.



Spiller han mere end 45 minutter i 50% af kampene, så bliver købsoptionen på 40 millioner euro obligatorisk for Atletico Madrid og det ønskede de ikke hvorfor de valgte at skifte ham ind i hver kamp med en halv times tid tilbage. Det er dog historie og Griezmann kan nu se frem til mere spilletid og blive sluppet løs - noget, som han helt tydeligt har savnet.

De seneste to kampe har da også indikeret, at klubberne var så godt som enige om en aftale, da Griezmann er startet inde for Atletico Madrid. Griezmanns aftale i Atletico Madrid løber til 2026. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca sælger Griezmann til Atletico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder