Annonce


Annonce

Annonce

Alaba: Er ikke overrasket over Lewandowski

Nyheder - 7. oktober 2022
Robert Lewandowski har fået en så flyvende start på tilværelsen i FC Barcelona, at kritikken vælter ned over ham hvis han ikke scorer i bare én kamp. Det er den standard, han har lagt med sit fremragende spil, men i Real Madrid løber David Alaba rundt - og han er ikke overrasket over Lewandowski.

David Alaba og Robert Lewandowski spillede mange sæsoner sammen i Bayern München og den østrigske landsholdsspiller erkender, at Lewandowski er blandt verdens bedste angribere.- Jeg er ikke overrasket over Lewandowski. Jeg kender ham rigtig godt fra min tid i München. Det, som han gør i Spanien, kunne jeg opleve fra forreste række i München i mange år. Han er blandt verdens bedste angribere og det har han vist flere gange de seneste år. Og han viser det igen i år, forklarer David Alaba.

Alaba og Lewandowski kommer til at stå over for hinanden den 16. oktober år Real Madrid tager imod FC Barcelona i La Liga. Det er sæsonens første Clásico og der er tre meget vigtige point på spil, da toppen i La Liga er ekstrem tæt mellem de to hold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alaba: Er ikke overrasket over Lewandowski

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder