Annonce


Annonce

Annonce

Alemany: Lønbesparelse mere værd end transfersum

Transfermarked - 11. oktober 2022




Inden længe kan FC Barcelona og Atletico Madrid officielt bekræfte, at Antoine Griezmann skifter til madrilenerne på en permanent aftale. Lige nu spiller han på en lejeaftale, men både Joan Laporta og Mateu Alemany har fortalt, at der er en total aftale med Atletico Madrid.

Mange undrer sig over, at FC Barcelona købte Antoine Griezmann for 120 millioner euro og få år senere sælger ham for 20 millioner euro. For Barcas sportschef, Alemany, handler det lige nu om at spare i lønbudgettet og med salget af Griezmann er en kæmpe byrde nu forsvundet. Det udtalte han for nyligt.



- Salget af Griezmann og Coutinho har været store for os på grund af deres enorme løn. Besparelsen af deres løn har højere værdi end det beløb, som Atletico Madrid og Aston Villa har betalt for dem. Jeg sætter stor pris på, at vi har sparet deres løn, forklarede Alemany således.

Hvis Barca kunne have tjent 100 millioner euro ved at sælge Griezmann, så havde de naturligvis gået efter det, men topprioriteten var at få ham afskrevet fra lønningslisten ligesom det var med Coutinho. Hvis Griezmann skulle tilbage til Barca, så ville han hæve 35 millioner euro årligt i løn hvilket er alt, alt for meget. Derfor har det en højere værdi at sælge ham - uanset pris - for at spare hans løn væk.

Hos Atletico Madrid var man ikke interesseret i at give 40 millioner euro hvilket købsoptionen på franskmanden lød og derfor gik parterne til forhandlingsbordet og fandt frem til, at Atletico Madrid betaler 20 millioner euro for at sikre Griezmann permanent. På den måde sparer Atletico Madrid 20 millioner euro mens Barca sparer intet mindre end 35 millioner euro hvert år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alemany: Lønbesparelse mere værd end transfersum

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder