Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Umtiti assisterede i sin Lecce-debut

Nyheder - 11. oktober 2022Umtiti assisterede i sin Lecce-debut

© Getty Images


Søndag aften var Lecce på besøg hos AS Roma. Samuel Umtiti er udlejet til Lecce og havde før kampen mod AS Roma endnu ikke fået debut for Lecce, men den kom endelig, da han startede på banen med nummer 93 på ryggen.

Umtiti havde nok gerne set Lecce vinde opgøret, men da Morten Hjulmand fik rødt kort efter små 20 minutter så det svært ud for Lecce, der i forvejen var kommet bag efter seks minutter, da Smalling fik scoret. Om ikke andet kom Lecce tilbage i opgøret kort før pausen, da Umtiti midt inde i et befolket Roma-felt fik lagt bolden af til Strefezza, som udlignede til 1-1.Anden halvleg var dog kun få minutter gammel, da Dybala scorede til 2-1 hvilket også blev kampens resultat og desværre også sidste kamp for Dybala i meget lang tid, da han forlod banen med en skade. Umtiti nåede også at indhente et gult kort, så hans debut bød altså på en assist, et gult kort og et nederlag for Lecce.

Joan Laporta udtalte for nyligt, at det er svært for Umtiti at få spilletid i Barca og at klubben arbejder på at sikre et permanent salg af franskmanden, som aldrig har været den samme på banen siden hans knæ begyndte at give utrolig mange kompliaktioner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

24 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
2 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder