Annonce


Annonce

Annonce

Barca bærer Drakes logo på trøjen til El Clásico

El Clasico - 14. oktober 2022




Der er nye tider i FC Barcelona og klubben forsøger hele tiden at skabe noget nyt. Da klubben kunne offentliggøre samarbejdet med Spotify var det med intentionen om at bringe fodbold og musik sammen. Og et stort skridt bliver taget på søndag når FC Barcelona på Bernabeu møder Real Madrid.

Spillemæssigt er Barca og Real Madrid langt fra det niveau, som man typisk forbinder dem med, men ikke destore mindre er der tale om verdens største kamp på klubplan når de to hold mødes og musikeren Drake kommer helt sikkert til at følge med i kampen - hans logo er nemlig printet midt på FC Barcelonas trøje.



Drake har netop rundet vanvittige 50 milliarder streams på Spotify og det har Barca og Spotify valgt at hylde ved at placere Drakes logo på Barcas trøje. Således vil der altså ikke stå Spotify på Barcas trøje søndag eftermiddag, da det i stedet erstattes af den populære ugle.

Det store 'movement' er da også støttet af Drake selv, da han netop har lagt et billede op på Instagram, hvor han løfter Barcas trøje med hans logo på og følgende tekst: For at fejre, at jeg er den første artist til at runde 50 milliarder streams på Spotify, vil FC Barcelona bære OVO uglen til El Clásico på søndag. Det føles ikke rigtigt, men det er det.

Barca skriver også at dette blot er første gang ud af flere, at spilletrøjen vil repræsentere en artist i løbet af sæsonen.

Se Drakes opslag herunder



Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca bærer Drakes logo på trøjen til El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder