Annonce


Annonce

Annonce

Pjanic: Xavi ville have mig til at blive

Transfermarked - 15. oktober 2022
For en måned siden kunne FC Barcelona bekræfte, at klubben havde ophævet samarbejdet med Miralem Pjanic, som derfor tog til Sharjah på en fri transfer. Der var tale om et planmæssigt skifte, da Barca valgte at godkende Pjanic' ophævelse så han kunne skifte på en fri transfer. Til gengæld opgav Pjanic sin løn for de sidste to år af sin kontrakt.

Efter skifte til Sharjah har Pjanic talt om tiden i Barca og han ærgrer sig over, at han ikke fik mere ud af det. Egentlig ville Xavi have ham til at blive, men bosnieren valgte i sidste ende at finde sig et nyt sted at spille. Pjanic var egentlig set som en færdig spiller i Barca da han vendte hjem efter endt lejeophold i Besiktas, men han overbeviste Xavi om at få chancen.Efterfølgende fik han dog ikke meget spilletid og det endte med at han tog op på klubbens kontor for at forhandle en aftale i stand. Derfor kunne han på en fri transfer skifte til Sharjah og nu fortæller han, at Xavi faktisk gerne ville have beholdt ham i klubben.

- Xavi ønskede, at jeg blev i Barca, men jeg besluttede mig for at forlade klubben. Jeg var med i de første kampe og træneren talte meget med mig, men jeg ønskede mere spilletid. Jeg ville gerne have gjort det bedre i Barca end tilfældet var, fortæller Pjanic og følger op:

- I starten var det godt med Ronald Koeman. Han sagde, at han var glad for at jeg kom til klubben, men derefter gik det ikke som ventet. Med Koeman spillede jeg af og til, men jeg forventede mere spilletid. Jeg var klar til det, men jeg fik aldrig en plads i startopstillingen.

Pjanic har spillet to kampe for Sharjah og har scoret et enkelt mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pjanic: Xavi ville have mig til at blive

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder