Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Laporta opsøgte dommeren efter El Clásico

El Clasico - 17. oktober 2022




FC Barcelona viste igen i går, at der mangler noget på holdet. Skuffelsen fra Inter-kampen blev forlænget, da Barca i går tabte 3-1 på Bernabeu til Real Madrid, men specielt én situation gjorde præsident Joan Laporta vred og derfor valgte han efter opgøret at opsøge dommeren.

Op til flere gange i denne sæson har dommerne valgt ikke at tildele Barca tydelige straffespark som den i går, hvor Dani Carvajal gik ind og nedlagde Lewandowski i feltet selvom bolden ikke var inden for spillerafstand. VAR gik ikke engang ind og kiggede ligesom dommeren afviste.



Efter kampen valgte Joan Laporta at bevæge sig ned i dommerens omklædningsrum og bede om forklaringer. Xavi har tidligere udtalt, at dommerne burde møde op til pressemøde efter hver kamp for at forklare deres beslutninger, da de ofte er svære at forstå. I går bad Laporta så dommeren om at komme med en forklaring på, hvorfor Lewandowski ikke fik et straffespark. Det står i dommerens officielle kamprapport.

- Da kampen sluttede kom Joan Laporta ned til dommernes omklædningsrum og bad flere gange om forklaringer om en situation i kampen. Han blev bedt om at forlade omklædningsrummet uden yderligere problematik, står der således i dommerens rapport.

Om der kommer et efterspil ovenpå Laportas indtrængen i dommerens omklædningsrum vides ikke, men der kommer i hvert fald intet efterspil af det manglende straffespark. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta opsøgte dommeren efter El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder