Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Xavi har valgt at droppe Busquets

La Liga - 17. oktober 2022
Efter 14 fulde sæsoner og et gennemsnit på 48 kampe pr. sæson ser det ud til, at weekendens Clásico blev den sidste, hvor Sergio Busquets var fast mand på holdkortet. Ifølge Mundo Deportivo har Xavi endegyldigt valgt, at Busquets' tid som fast mand er udløbet.

Mediet melder således, at Xavi ikke har været tilfreds med Busquets' præstationer på det seneste og når Barca løber ind på Camp Nou til weekendens kamp mod Villarreal forventes det, at Busquets starter på bænken. I stedet spiller Frenkie de Jong på den defensive midtbaneplads. Det er noget, som rigtig mange Barca-fans længe har ønsket. Nu ser det ud til, at det sker.Busquets' betydning for holdet og hans karriere kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Han har i mange år været fast mand - og med rette. Han har vundet alt på klubplan for Barca og har været med siden sæsonen 2008/09. Men alt har sin ende og det ser nu ud til, at Busquets lige nu kigger på en fremtid, hvor han ikke længere er fast mand på holdet.

I og for sig burde det også ske i denne sæson. Busquets har kontraktudløb til sommer og han har ambitioner om at prøve at spille i USA i MLS. Derfor har han valgt ikke at forlænge sin kontrakt med Barca og derfor ved klubben, at han spiller sin sidste sæson lige nu. Derfor er der god grund til, at man så småt begynder at finde erstatningen for ham.

Busquets har spillet 690 kampe for FC Barcelona og selvom hans primære opgave ligger langt fra at score mål, så har han trods alt budt ind med 18 mål undervejs. Flest mål scorede han i sin debutsæson og i 2013/14. Begge gange scorede han tre mål. Fire gange er han gået igennem en sæson fuldstændig uden at score og indtil videre har han da heller ikke fundet netmaskerne i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Xavi har valgt at droppe Busquets

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder