Annonce


Annonce

Annonce

Neymar i retten: Min drøm var Barca

Nyheder - 18. oktober 2022
Neymar landede i går i Barcelona, hvor han skulle møde op i retten sammen med sin far samt de to forhenværende præsidenter for FC Barcelona, Sandro Rosell og Josep Bartomeu. Sagen omhandler hans skifte til FC Barcelona i 2013, hvor de anklages for at have fusket med pengene.

Tirsdag var det Neymar, som skulle i stolen og vidne og han gjorde det klart, at han aldrig var involveret i de direkte forhandlinger, men overlod det hele til sin far. Der er ingen tvivl om, at Neymar og hans far har talt sammen om, hvordan de bedst kører deres sag. Neymar bekræftede desuden Real Madrids interesse i ham.- Jeg ville spille for Barca siden jeg var en dreng. Det var altid min drøm og jeg lyttede til mit hjerte. Jeg kendte til rygterne om at andre hold var interesseret, men i 2013 besluttede jeg mig for at skifte til Barca fordi, at det var min drøm.

- Der var også muligheden for at skifte til Real Madrid, men jeg fulgte mit hjerte. Det gør jeg altid - og mit hjerte sagde Barca. Jeg deltog ikke i nogen forhandlinger. Det stod min far for. Han sørgede altid for den slags ting. Jeg skrev under der, hvor jeg blev bedt om at skrive under.

Hvis du vil læse mere om sagen kan du klikke her.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar i retten: Min drøm var Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder