Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca pønser på ny Dembélé-forlængelse

Transfermarked - 18. oktober 2022Barca pønser på ny Dembélé-forlængelse

© Getty Images


Ousmane Dembélé-sagaen stod på i et års tid og fik den afslutning, at han underskrev en ny aftale med Barca på to sæsoner. Hans seneste aftale udløb nemlig i sommers, men hans agent var stædig i forhandlingerne og forsøgte til det sidste. Men Barca fik sin vilje i sidste ende.

Således er Dembélé som bekendt gået ned i løn og spiller stadig i Barca til stor glæde for specielt Xavi, som ser et kæmpe potentiale i franskmanden. Men aftalen udløber altså sommeren 2024, hvor han igen kan smutte gratis og det ønsker Barca stadig ikke skal ske hvorfor de lige nu overvejer om de skal indlede forhandlinger med ham omkring en forlængelse af hans nuværende kontrakt.Det bliver dog under helt andre omstændigheder denne gang. Klubben har ikke tænkt sig at gå på knæ for at Dembélé forlænger sin kontrakt. Ifølge BarcaBold.dk vil Barca tilbyde ham ét tilbud, og hvis ikke han accepterer, så bliver han sat på transfermarkedet sommeren 2023. På den måde kan Barca tjene penge ved at sælge ham fremfor at lade ham gå gratis sommeren 2024.

Selvom der er længe til 2024, så kræver det om at være godt forberedt og det er netop forberedelserne, som klubben gør sig i lige nu. Dembélé selv har dog slet ikke fokus på sin kontrakt. Han fokuserer på at spille kampe og selvom han ikke har ramt topniveau her i oktober, hvor Barca har - og har haft - et ekstremt tætpakket programmet, så forventer klubben sig meget af ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...
10 t. Barca er det bedste udehold i Europas to...

Ugens mest læste

Seneste nyheder