Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Laporta idømt bøde på 150 euro

El Clasico - 19. oktober 2022




150 euro. Eller 1.115,- danske kroner. Det er den bøde, som det spanske fodboldforbund har idømt Joan Laporta efter weekendens Clásico, hvor præsidenten var utilfreds med dommeren. Som du kunne læse her på BarcelonaFC.dk, så opsøgte Laporta kampens dommer efter opgøret på Bernabeu.

Det var situationen omkring Lewandowski og Carvajal, som fik Laporta op i det røde felt. Real Madrids Carvajal begik et klokkeklart straffespark på Lewandowski, hvor bolden ikke engang var inden for spilleafstand, men hoveddommeren afviste og VAR gad ikke engang at gå ind og dobbelttjekke.



Det fik Laporta til at gå ned i dommerens omklædningsrum efter opgøret for at kræve forklaringer, men han blev bedt om at gå igen hvilket han også gjorde. Efterfølgende har dommeren noteret det i sin kamprapport hvorfor det spanske fodboldforbund skal gå ind i sagen. Sagen er nu blevet færdigbehandlet og Laporta får altså en bøde på bare 150 euro for sin opførsel.

- Da kampen sluttede kom Joan Laporta ned til dommernes omklædningsrum og bad flere gange om forklaringer om en situation i kampen. Han blev bedt om at forlade omklædningsrummet uden yderligere problematik, skrev dommeren i sin rapport efter El Clásico. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Laporta idømt bøde på 150 euro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder