Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Bayern mangler tre profiler mod Barca

Champions League - 25. oktober 2022




FC Barcelona skal i morgen aften på en svær opgave når Bayern München gæster Camp Nou. I den første kamp tabte Barca, men det var trods alt efter en god præstation i første halvleg samt en situation, hvor holdet følte sig snydt for et straffespark.

I morgen er det dog en helt anden kamp, da Barca måske allerede inden kampen ikke har mulighed for at kvalificere sig. Bayern München har i dag bekræftet truppen til kampen og her må cheftræner Julian Nagelsmann se bort fra tre profiler: Manuel Neuer, Leroy Sané og Lucas Hernandez.



Bayern Münchens trup mod Barca
Ulreich, Schenk, Upamecano, De Ligt, Pavard, Kimmich, Gnabry, Goretzka, Coman, Choupo-Moting, Mané, Sabitzer, Davies, Müller, Gravenberch, Tel, Mazraoui, Musiala og Stanisic.

Tidligere på dagen udtog Xavi sin trup til opgøret og her var den gode nyhed, at Gavi er kommer sig over det slag, som han modtog mod Athletic Bilbao. Til gengæld er Sergi Roberto ude med en skulderskade og derfor skal Xavi finde en løsning på højrebacken. Om det bliver Koundé, Bellerin eller en tredje må tiden vise.

Kampen sparkes i gang onsdag klokken 21. Allerede klokken 18.45 tager Inter imod Plzen, hvor Barcas skæbne kan blive afgjort. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Bayern mangler tre profiler mod Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder