Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri: Forventede ikke denne CL-situation

Champions League - 26. oktober 2022Pedri: Forventede ikke denne CL-situation

© Getty Images


Pedri er en af de bærende kræfter på Xavis Barca-mandskab og i et frisk interview med Marca fortæller han, at han ikke havde forudset, at Barca ville stå i denne svære situation i Champions League. Om ganske få timer kan klubben nemlig være ude af denne sæsons Champions League.

Inter møder Viktoria Plzen klokken 18.45 og hvis Inter vinder, så er Barca ude af Champions League inden at de selv går ind på Spotify Camp Nou til opgøret mod Bayern München. Pedri er dog forberedt på at udnytte chancen hvis den skulle byde sig, fortæller han i interviewet.- Vi forventede ikke denne situation i Champions League denne sæson. Det er en skam. Der er intet, som vi kan gøre nu, selvom vi har en lille chancen, som dog ikke afhænger af os selv. Vi må vente og se, hvad der sker i kampen mellem Inter og Plzen. Vi er dog klar over, at chancen er meget lille.

- Så længe at muligheden er der, så tror vi på det. Vi ved, at det er meget, meget svært og at vi har brug for en masse held. Men vi bliver nødt til at være forberedte.

- Jeg synes, at vi spillede en god kamp mod Bayern i den første kamp, men vi manglede skarphed. I kampene mod Inter og Real Madrid dominerede vi ikke som vi ønskede. Vi havde ikke tur i den og vi ved, at vi skal forbedre os så vi kan vinde de vigtige kampe, som er på programmet.

- Nej, jeg tror ikke, at folk var overoptimistiske omkring projektet med Xavi. Det er klart, at forventningerne altid er høje i en klub som Barca og når man spiller for Barca skal man sigte mod det største og vinde hver kamp uanset modstander. Det var, hvad vi ønskede, men det gik ikke. Nu skal vi fortsætte i La Liga, der er meget af den tilbage.

Kampene i aften
18.45: Inter - Plzen
21.00: Barca - Bayern Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

44 min. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
3 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
5 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
7 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
8 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
9 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
10 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
11 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
12 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
13 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder