Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil af med Piqué og Alba allerede til januar

Transfermarked - 27. oktober 2022
Både Gerard Piqué og Jordi Alba er blevet henvist til bænken i denne sæson og selvom det længe har set godt ud, så har erstatningerne ikke levet op til forventningerne i de store kampe - som i aftes mod Bayern München, hvor der tydeligvis var klasseforskel.

Igennem hele kampen lignede det, at Bayern holdt foden en smule fra speederen og når de ville, så kunne de trykke på og gøre livet surt for Barca. Selvom Piqué og Alba ikke deltog i kampen i går, så har klubben ingen fidus til dem og allerede til januar vil klubben af med dem. Det melder avisen Sport.Det bliver lettest at nå til enighed med Gerard Piqué, da han allerede har udtalt, at han står klar til at træde til side hvis klubben ønsker ham ude. Jordi Alba har ingen intentioner om at forlade klubben og derfor bliver det helt sikkert svært for Barca at nå til enighed med ham - men én ting er sikkert: Barca har penge og kan betale dem ud.

Således har begge spillere kontraktudløb sommeren 2024 og hvis Barca vil af med dem til januar, så skal de udbetale deres løn for den resterende del af kontraktperioden hvilket i så fald vil være for halvandet år. Det kan Barca betale, men klubben vil forsøge at nå til enighed med spillerne uden at det skal blive for dyrt.

Det er ikke bare fordi, at de ikke spiller eller har nogen plads i truppen, at Barca vil af med dem. Piqué og Alba er blandt de bedst betalte spillere i klubben og ved at komme af med dem sparer man altså en stor sum penge når der udbetales løn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil af med Piqué og Alba allerede til januar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder