Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: AC og Memphis er klar mod Almeria

Skader - 29. oktober 2022




Andreas Christensen og Memphis Depay har døjet med skader de seneste par uger og missede derfor det voldsomme program i oktober. Egentlig var de tiltænkt en rolle mod Bayern München, men så hurtigt kom de sig ikke. Heller ikke i aften mod Valencia er de klar.

Det trækker ud med skaderne og da Xavi udtog sin trup til aftenens kamp mod Valencia, var de igen ikke at finde på listen. Efterfølgende holdt Xavi pressemøde og her kunne han komme med en opdatering på danskeren og hollænderen.



- Christensen og Memphis er tilbage mod Almeria, var ordene fra Xavi og dermed bliver de altså heller ikke klar til næste uges Champions League-kamp mod Viktoria Plzen, hvor resultatet ikke kan ændre på, at Barca skal ud og spille Europa League i det nye år.

Til gengæld ventes de klar den 5. november når FC Barcelona hjemme på Camp Nou tager imod Almeria. Dermed missede de lige præcis en håndfuld definerende kampe, som betød Champions League-exit, og nu gælder det om at fokusere på de øvrige turneringer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: AC og Memphis er klar mod Almeria

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder