Annonce


Annonce

Annonce

Raphinha: Vi kæmpede til det sidste

La Liga - 30. oktober 2022




Raphinha har ikke ladet sig ryste af, at han er inde i en mindre god periode, hvor han ikke er startet inde i de seneste fire kampe. I går kom han på banen mod Valencia efter en time og stod for det målgivende oplæg, da Robert Lewandowski gjorde arbejdet færdig.

Efter opgøret kommenterede Raphinha på kampen til DAZN og her kom han blandt andet ind på, at det handler om at kæmpe for hver en bold indtil slutfløjt og at Valencia generelt set spillede langsomt og at de ikke brød sig om det, da Barca gjorde det samme efter målet.



- Vi kendte til kampens vigtighed og de tre point. De hold, som vil kæmpe om titlen, skal kæmpe til sidste minut for at få sejren. Og vi kæmpede for hver en bold indtil sidste minut. Selvfølgelig var det hårdt, da Valencia er et godt hold, men vi respekterer alle modstandere.

- De spillede en god kamp, men vi havde virkelig brug for sejren og de tre point. Igennem hele kampen spillede de meget langsomt og ventede meget, og da målet kom, og vi gjorde det samme, så brød de sig ikke om det, udtalte Raphinha efter kampen.

Med sejren er Barca á point med Real Madrid i toppen af La Liga inden madrilenernes kamp mod Girona i dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Raphinha: Vi kæmpede til det sidste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder