Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Vi spillede med angst

La Liga - 30. oktober 2022




Xavi Hernandez var glad for sejren i går mod Valencia men erkender, at holdet ikke spillede op til sit bedste. Skuffelsen mod Bayern München og hele Champions League-sæsonen sad i spillerne og det kunne ses, men troen på at hente en sejr i går var der hele tiden.

Man skulle ind i de døende sekunder af opgøret før forløsningen kom, da Raphinha smukt vippede bolden ind i feltet til Lewandowski, der ihærdigt fik sparket bolden i mål og så kunne Barca hente alle tre point hvilket er med til at øge selvtilliden i truppen.



- Det var en virkelig vigtig sejr. Specielt når man ser på hvordan slutningen gik. Vi stoppede aldrig med at tro på en sejr. Vi spillede med angst, da Champions League-exitet ramte os hårdt. Vi skulle forsøge at glemme det, men det er selvfølgelig svært.

- Vi traf ikke gode beslutninger på banen. Når vi skulle aflevere, så skød vi på mål. Og når vi skulle skyde, så afleverede vi. Det var på grund af den angst, som vi spillede med. Det er ikke bare en vigtig sejr for mig, men for hele holdet. Spillerne fortjener det efter en stor indsats.

- Vi skal sove velvidende om, at vi topper ligaen og at vi bibeholder presset på Real Madrid og så må vi se, hvad der sker. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Vi spillede med angst

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder