Annonce


Annonce

Annonce

Kessié-agent nedtoner transferhistorier

Transfermarked - 31. oktober 2022
I løbet af weekenden kom det frem, at Franck Kessié ikke er tilfreds med sin situation i FC Barcelona, da han gik fra at være sikker starter i AC Milan til pludselig at sidde på bænken i Barca oftere end han er på banen. Det fik flere medier til at skrive, at han vil videre.

Helt konkret er det blevet nævnt, at han har tilbud fra flere hold ligesom han skulle have tilbudt sig selv til AC Milan. Men hans agent George Atangana skyder transferhistorierne i jorden og siger, at det bare er fake news og at Kessié er glad for at være i Barca, hvor han vil kæmpe for sin plads.- Kessié havde andre tilbud i sommers, men han valgte kun at tale med Barca. Han er ikke en spiller, som bare giver op. Han bliver i klubben for at kæmpe for sin plads.

- Han har kun været i klubben i nogle måneder og er stadig i gang med at tilpasse sig skiftet. Det har intet med andre klubber at gøre - ting tager tid.

- Historierne er fake news.Han er meget glad i Barca, fortæller Atangana og skyder dermed historierne i bund. 25-årige Kessié har spillet med i 12 kampe for Barca og scoret et enkelt mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kessié-agent nedtoner transferhistorier

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder